Nikonchik 24 Опубліковано 28 травня, 2012 Взгляд на Кiев Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 травня, 2012 ТЫ когда тут был то? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 28 травня, 2012 ТЫ когда тут был то? Малая моя была на танцевальном слете в эти выходные Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 29 травня, 2012 Взгляд на Кiев ... ай да Nikonchik!!! ай да фотограф!.. ... ця особливо кльова Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 29 травня, 2012 ай да Nikonchik!!! ай да фотограф!.. ця особливо кльова Живо у вас проходил праздник города! Фотограф не я, моя обработка :) Вот фотограф Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 29 травня, 2012 Шикарные фото. Молодец твой фотограф. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 2 червня, 2012 Небольшая добавка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 2 червня, 2012 чудэсно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 3 червня, 2012 чудэсно Спс! Кiев на минчан всегда производит неизгладимое впечатление Также заинтересовали национальные колориты ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 3 червня, 2012 я так понял,моя племяха тоже на этот слёт ездила! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 червня, 2012 Небольшая добавка... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 7 березня, 2013 Взгляд с нетой стороны. Непривычно блин, но стока нового сразу видно становится! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 березня, 2013 а в чім відмінність? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 7 березня, 2013 а в чім відмінність? Кермо з другої сторони і "запальнички" біля USB нема Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 березня, 2013 Кермо з другої сторони... та ладно!!!... ... і "запальнички" біля USB нема оце точно... а я думаю шось не те Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 7 березня, 2013 та ладно!!!... спочатку сам не замітив, а потім коли уважно розглядів, то побачив Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 7 березня, 2013 ПРикуриватель не показатель. Есть такие модели, Дело там не только в руле. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 7 березня, 2013 та не, даже взять свое авто, сфотать в таком же ракурсе и флипнуть фотографию по горизонтали - уже новые ощущения! ну, може меня не поймут, но... я очень редко на пассажирском сидении бываю у себя. вот щас увидел сколько места над бардачком простаивает. можно наклеить какие-нибудь информационные материалы (по охране труда, например) :) или вот например по именно этой фотке, что я выклал выше: я никогда не задумывался, что с правосторонним рулем (и левосторонним движением) я бы имел проблемы не только с расположением авто на дороге и меня в салоне, но и рычагом под левой! рукой. а это наверное сильнее неудобство, чем левосторонка... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 7 березня, 2013 или вот например по именно этой фотке, что я выклал выше: я никогда не задумывался, что с правосторонним рулем (и левосторонним движением) я бы имел проблемы не только с расположением авто на дороге и меня в салоне, но и рычагом под левой! рукой. а это наверное сильнее неудобство, чем левосторонка... Я перші дні як катався на праворульці по Лондону теж плутав, правою рукою мац - двері, ага коробка зліва. Але це не сильно заважало, найгірше і найнебезпечніше було те, що я після переїзду перезресть виїжджав на зустрічну полосу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 8 березня, 2013 спочатку сам не замітив, а потім коли уважно розглядів, то побачив у мене кермо як на фотці... (тобто з тієїж сторони) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти