Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2012 давно хотілосясь зняти фільм. але покищо спромігся лише на такий ролик http://www.youtube.com/watch?v=eXyQDhVJ1GI стимулом був конкурс. акторів ліпила Юля. а я лише знімав. тож, якшо комусь не лінь -- критика, зауваження і пахлава... чи похвала Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 3 травня, 2012 Мені сподобалося, молодець, Сергію!!!І Пьєр Луїджі Колліна як живий!!!!!!!!!!!!!!!! :good: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 травня, 2012 Сєрий! Це дуже круто. Звичайно у мене зауваження є. Перше: Забагато брендінгу. Тобто банерів на бортіках. Не треба так зразу палити хату. Друге: Майже всі кадри однакової крупності. Приділяй більше уваги цьому. Запам'ятай перше правило – інший кадр - інша крупність. А взагалі дуже жирно. Думаю його можна допрацювати Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Simax 53 Опубліковано 3 травня, 2012 Отлично. Очень очень. В стиле Куриного Побега, Уоллис и Громита и скоро выходящих Пиратов. Будет классно если твою соц рекламу запустят по ТВ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2012 ...скоро выходящих Пиратов... пірати вже в прокаті ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2012 ... Перше: Забагато брендінгу. Тобто банерів на бортіках. Не треба так зразу палити хату. Друге: Майже всі кадри однакової крупності. Приділяй більше уваги цьому. Запам'ятай перше правило – інший кадр - інша крупність. ... 1) може й перегнув, але це був "рекомендований елемент" 2) ти маєш на увазі, шо фігури завше показані однаковим планом і немає загального де вони дрібніші? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2012 ... Пьєр Луїджі Колліна як живий!!!!!!!!!!!!!!!! :good: добре шо він впізнаваний, це все дякувати Юлі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 травня, 2012 1) може й перегнув, але це був "рекомендований елемент" 2) ти маєш на увазі, шо фігури завше показані однаковим планом і немає загального де вони дрібніші? 1. Рекламщики майже завжди дибіли з ін'язу. 2. Так. І ще крупного, де лише голова. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 3 травня, 2012 задум і його реалізація - АГОНЬ! Ненав'язливо, зрозуміло і по темі Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 3 травня, 2012 добре шо він впізнаваний, це все дякувати Юлі Юлі Тимошенко? А може Суркісу???? :laugh3: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2012 1. Рекламщики майже завжди дибіли з ін'язу. ... чесно кажучи недопойняв до чього тут ін'яз... Юлі Тимошенко? А може Суркісу???? :laugh3: ну цим двом теш... за то шо не заважали Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 3 травня, 2012 1. Рекламщики майже завжди дибіли з ін'язу. Витя, ты вообще думаешь, что пишешь? Я вообще-то рекламщик, закончил Универ Шевченко и дыбилом себя не считаю... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 4 травня, 2012 Витя, ты вообще думаешь, что пишешь? Я вообще-то рекламщик, закончил Универ Шевченко и дыбилом себя не считаю... Витя, как ты мог!? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 4 травня, 2012 Витя, ты вообще думаешь, что пишешь? Я вообще-то рекламщик, закончил Универ Шевченко и дыбилом себя не считаю... Я написал "Майже всі" ! Галас и Морда не входят -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 4 травня, 2012 Я написал "Майже всі" ! Галас и Морда не входят -)) не оправдывайся... рекламщики и универ Шевченка с инъязом тебя запомнили... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 травня, 2012 знайшов "конкурентів" :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 червня, 2012 а ось і переможець http://www.youtube.com/watch?v=1XMbb3b2Blw Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 червня, 2012 Пацталом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 27 червня, 2012 всі конкурсні роботи Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
yeti 49 Опубліковано 27 червня, 2012 с детства побаиваюсь пластилиновое кино) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти