Vladimir 35 Опубліковано 3 травня, 2012 Для того, чтобы оставаться на 7-ми летней гарантии на кузов, необходимо проходить ежегодный осмотр у официалов за свой счёт и при обнаружении каких-либо повреждений кузова, ремонтировать у них же тоже за свой счёт....Это написано в сервисной книжке.....Кто что думает по этому поводу? Кто придерживается этих рекомендаций? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 3 травня, 2012 а від коли гарантія на кузов стала 7 років? В мене в сервісній книжці написано, що гарантія від наскрізної корозії 3 роки, а на ЛКП ще менше Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 3 травня, 2012 а від коли гарантія на кузов стала 7 років? В мене в сервісній книжці написано, що гарантія від наскрізної корозії 3 роки, а на ЛКП ще менше У меня написано 7 лет.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikolas8457 0 Опубліковано 23 березня, 2013 а від коли гарантія на кузов стала 7 років? В мене в сервісній книжці написано, що гарантія від наскрізної корозії 3 роки, а на ЛКП ще менше На ЛКП 3 года гарантии, а насчёт коррозии - не знаю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти