Гість dccdcc Опубліковано 28 лютого, 2012 Оскільки ринок цін змінюється кожне звернення розглядається окремо стосовно будь-якої деталі. Краще аби ви вказували код деталі. Пишіть на [email protected] або 099 468 8153 Віталій. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 1 грудня, 2012 а дешевле чем на автотрейде достанете? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Гість dccdcc Опубліковано 17 березня, 2013 а дешевле чем на автотрейде достанете? Якщо я не помиляюсь то там не має деталей на корейські машини. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 17 березня, 2013 Якщо я не помиляюсь то там не має деталей на корейські машини. Специалиста видно за километр Кореец, ты был прав. Это конкурент. По крайней мере он так думает. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 17 березня, 2013 всегда можно сравнить и выбрать где покупать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
disc0rider 19 Опубліковано 18 березня, 2013 Оскільки ринок цін змінюється кожне звернення розглядається окремо стосовно будь-якої деталі. Краще аби ви вказували код деталі. Пишіть на [email protected] або 099 468 8153 Віталій. Хочу взять вот это: E87032K000EB Накладки на пороги чорні к-кт (2 шт.) и вот это: E87052K000 Розширювачі колісних арок грунтовані к-кт (4 шт.) сколько стоит у вас? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 березня, 2013 О, интересно же. Цену в студию! Сильно ли она будет отличатся от Kia E87032K000EB Комплект накладок на пороги 439.05 € Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
disc0rider 19 Опубліковано 18 березня, 2013 с указанного сайта прайс не качается. Может вам не сложно дать цены на детали про которые я упоминал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 19 березня, 2013 Заканчивайте переписку. Тема почищена. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 20 березня, 2013 Саша, даже более того - закрыта! А данный пользователь - забанен пожизненно по АйПи. По всем 10-и ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти