zosim 76 Опубліковано 20 січня, 2012 Ребяты, еще раз приношу свой пардон за получившийся форс-мажор. Встреча/купание хоть как-то состоялись? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 21 січня, 2012 Увы, но так и не собрались, покрайней мере ни 19 в 19:00, так и на 22 всё накрылось медным тазом Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 21 січня, 2012 Увы, но так и не собрались, покрайней мере ни 19 в 19:00, так и на 22 всё накрылось медным тазом я тоже немного расстроен, но насильно мил не будешь... видать, просто людям пока реала не надо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 21 січня, 2012 А я купаюсь каждый год - Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 21 січня, 2012 (змінено) Секретарь космонавта Довгий купался на Крещение в озере Тельбин Змінено 21 січня, 2012 користувачем viro думаю таки лучьше без ярлыков. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 21 січня, 2012 я тоже немного расстроен, но насильно мил не будешь... видать, просто людям пока реала не надо Юрій, неварто так трактувати неспроможність зібратися... у декого заплановані важливіші справи і тоді у інших замість зібратися вдовох-втрьох з,являються свої важливіші справи, а ще інші мовчки чекають доки буде вирішено де і коли... всьогото навсього!.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 21 січня, 2012 Юрій, неварто так трактувати неспроможність зібратися... у декого заплановані важливіші справи і тоді у інших замість зібратися вдовох-втрьох з,являються свої важливіші справи, а ще інші мовчки чекають доки буде вирішено де і коли... всьогото навсього!.. Сергію, я просто висловив свою думку. Не виходить зараз, зберемося пізніше! До весни залишилося зовсім мало часу і весною збиратися приємніше... Ніхто нікому нічого не винен і я також вважаю, що збиратися треба составом хоч би 8-10 машин. У кожного свої справи, до того ж деякі люди в таку погоду взагалі вважають за краще не їздити своєю машиною. Все нормально!!! Нагуливаем аппетит, скоро Масленица! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти