[email protected] 4 Опубліковано 3 грудня, 2011 Теперь я с вами! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 6 грудня, 2011 При покупки машины выпросил в подарок защиту (установка 170 грн) и коврики резиновые (2 грн попросили за них заплатить) регистрация в гаи 6320 грн,страховка полная каска 7200, зимня резина ханкок 776 грн/колесо 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 6 грудня, 2011 моя маленькая Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 9 грудня, 2011 потонировал зеркалочкой вышло 850 грн,машинка изменила вид,при нулевом ТО,закажу ветровики официалы обещали за 150 грн комплект Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 25 березня, 2012 добавил ветровики у официалов 160 грн,100 грн установка, нулевое ТО 2500 км 760 грн Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 29 березня, 2012 Погорели предахронители в прикуривателе 20 ампер и розетке 15 ампер от зарядки на китайский навигатор ПЫОНЕР,заезжал на СТО киашное, у них не оказалось такой моделе предахронителей,были только на 2011 год,поставили мои запасные Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 25 травня, 2012 первое фото,хорошо совпало и еще в номере две семерки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
[email protected] 4 Опубліковано 25 травня, 2012 бортировка колес Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти