kuryk 82 Опубліковано 12 листопада, 2011 (змінено) Таксі 1500 - або міський телефон - (032) 2422000 і економтаксі 093 287 64 27(шалені тарифи на малу відстань перевезення) не користуйтесь цими таксі ніколи!!! викливав таксі - після 15 хвилин очікування - передзвонив оператор - сказав, що таксі стоїть за замовленою адресою - таксі не було, оскільки я очікував його 20 хвилин на вулиці(оператор жінка - хам найвищої категоріїї, вона перевершила б найхамовитішу торговку з привокзального ринку) - після того я висказав оперетору своє бачення проблеми на що мене послали далеко і поклали трубку,ПІБ опереатор, що приймав замовлення назвати відмовився.... Таксі так і не було.......,мене повідомили, щотаксіне прибудевзагалі, причому оператор назвав проблему - він надав таксисту невірну алресу....ія після цьогобув винним.......( шановні оператори таксі - акщо ви недочуваєте, чи ще щось - зверніться до такого лікаря ЛОРа - вухо-горло-ніс - і він Вам, маючи відповідну освіту постави діагноз.........і Якщо Ви глухі-то якщо Ви ним працюєте, недочуваючи,Ви хабарник і таким самим методом влаштувались на роботу. чи просто везунчик.......,в кого проосто не вимагали медоглад, перед влаштуванням на роботу, тим самим порушуючи законодавство України) ВАС КИНУТЬ, ЛЮБІ ОДНОКЛУБНИКИ.... я користувався цим таксі багато разів, але після такого( 20 хвилин післяочікування машини, котру обіцяв мені оператор, і 30 хв. пішки додому) - не рекомнедую....ніколи не викликайте таксі 1500!!!!! і отож висновок ТАКСІ 1500 - Я не рекомендую.....хіба що Вам подобається йти о 01,00 додому пішки!!! Змінено 13 листопада, 2011 користувачем kuryloff Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GiviZurab 11 Опубліковано 13 листопада, 2011 может у девушки день плохой был, может ее парень бросил, или ребенок заболел, или, не дай Аллах, помер хтось з родычив... такэ , воно, звисно, не повынно видображатысь на роботи и у ставлэнни до клиэнтив...та що ж поробыты, колы особлыво жинка не можэ контролюваты эмоцийи... понять и простить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 листопада, 2011 Таксі 1500 - або міський телефон - (032) 2422000 і економтаксі 093 287 64 27(шалені тарифи на малу відстань перевезення) не користуйтесь цими таксі ніколи!!! ............... я користувався цим таксі багато разів, але після такого( 20 хвилин післяочікування машини, котру обіцяв мені оператор, і 30 хв. пішки додому) - не рекомнедую....ніколи не викликайте таксі 1500!!!!! і отож висновок ТАКСІ 1500 - Я не рекомендую.....хіба що Вам подобається йти о 01,00 додому пішки!!! Респект. Судя по посту - погуляли хорошо. Ну а если по темме - любое такси это просто пипец. Например кто пробовал вернуть переплаченные деньги? У меня было раз. Таксист остановку по маршруту пощитал новой точкой и посчитал мне два маршрута. Я его предупредил, что буду жаловатся. Он сказал давай. Я позвонил в офис, пересчитали, да я был прав, переалатил в два раза но они никак это не компенсировали. Они не могут сделать ничего, ни деньги вернуть ни дать новой поездки. РЕчь о киевском такси "Халява". Ну понимаю, сам виноват. :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти