Daggett 225 Опубліковано 14 жовтня, 2011 а хто з клубників проживає в Ірпіні?.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nastya 0 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 14:00, Daggett сказав: а хто з клубників проживає в Ірпіні?.. Если Ванильный, тогда я) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 14:31, nastya сказав: Если Ванильный, тогда я) та я тільки завтра там буду , але все одно -- фа-фа! ...а де в Ірпіні можна лишитить на ніч машину (так шоб безпечно)? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nastya 0 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 14:42, Daggett сказав: та я тільки завтра там буду , але все одно -- фа-фа! ...а де в Ірпіні можна лишитить на ніч машину (так шоб безпечно)? Даже не знаю как сказать.. Два года там живу и стоянок охраняемых еще не наблюдала... Мы на свой страх и риск под окнами оставляем, но вроде пока тьфу тьфу никаких историй не было Только с ланоса у нас колпаки раз поснимали)))Правда им не повезло, у нас один колпак по дороге отвалился и мы его в багажник закинули (комплект им не достался) Это же Ирпень....какая безопасность, если там фонари не горят. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 14:49, nastya сказав: Это же Ирпень....какая безопасность, если там фонари не горят. То може підкажіте хто Даґєту здасть наніч в аренду свого песика у Соулі замкнути. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nastya 0 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 14:53, viro сказав: То може підкажіте хто Даґєту здасть наніч в аренду свого песика у Соулі замкнути. О так это запросто У нас под домом дворняг штук пять мы с соседями им уже как родные, а на чужих гав гав))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 жовтня, 2011 В 14.10.2011 в 15:00, nastya сказав: О так это запросто У нас под домом дворняг штук пять мы с соседями им уже как родные, а на чужих гав гав))) так і я ж не сусід :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 жовтня, 2011 доре, дай бог здоров,я тому модератору, котрий перемістив наші небезкорисні повідомлення в окрему тему (Юрчеґ?) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 жовтня, 2011 znajshov stoRnku. Rksho zuztritysR -- pidjizhdzhajte -- zhovtneva 128. dyv. kontakty Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти