Юрчег 159 Опубліковано 5 жовтня, 2011 флаг Блин, на поросенка стал похож Видимо, неудачная мысль была Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Блин, на поросенка стал похож лучше на бычка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 5 жовтня, 2011 лучше на бычка Не соулик больше на хрюньку похож. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 жовтня, 2011 А я за краткость. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 5 жовтня, 2011 А я за краткость. жырный контур "крылатой" текстуры и скудная (бедная) текстура самого авто - предлагаю как-то согласовать пропорциии Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Надпись вроде как SOS - Спасите наши Души Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Или еще короче, только красным. В обеих случаях в основе предложение Ксанки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Надпись вроде как SOS - Спасите наши Души шрифт нуно менять однозначно... может что-то сообразить в формате "drive your soul......with soul-club" ?! Как вариант можно разместить две части в разных местах... получиться в одной аля "слоган" клуба, во второй аля "вэлкам эври бади инда клаб" ... можно с рекизитами URL ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 5 жовтня, 2011 ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 жовтня, 2011 Считаю, Что можно и без урл. Аргумент. Что проще - запомнить с флага УРЛ или вбить в гугле Соул-Клуб Украины. По поводу шрифта - предложенный Ксанкой для душевного слогана - годится. Он даже хорошо читаем. Как по мне пучек. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 жовтня, 2011 VIRUS, глянь особисті повідомлення Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 жовтня, 2011 Мож знамя обсудим? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 6 жовтня, 2011 Мож знамя обсудим? ...наливай! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VIRUS 5 Опубліковано 7 жовтня, 2011 VIRUS, глянь особисті повідомлення Ссылка битая бросает на страницу с ошибкой. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 жовтня, 2011 Ссылка битая бросает на страницу с ошибкой. доведецця смітити тут ідея така, що на прапорі лише обриси радіатора і фар + логотип що в принципі формує передок соула, і все це плавно перетікає в язики полум,я (яке у мене абсолютно не вийшло )... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 7 жовтня, 2011 Daggett, прикольно но как по мне очень напоминает Тризуб Украины... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 жовтня, 2011 Daggett, прикольно но как по мне очень напоминает Тризуб Украины... яж кажу -- полум,я не вийшло. в ідеалі язики повинні починатись від однієй фари і півколом до іншої -- як суцільний вогонь, але у мене троха руки-крюки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 7 жовтня, 2011 Daggett, ага, поняла... надо будет поиграться на досуге... есть у меня пламенные кисточки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 жовтня, 2011 Daggett, ага, поняла... надо будет поиграться на досуге... есть у меня пламенные кисточки хоча якшо будуть виділятисясь три основні язики, думаю, теж нічого страшного Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 7 жовтня, 2011 А если в этом варианте http://radikal.ru/F/s44.radikal.ru/i104/1110/d2/6703a936afe3.jpg.html убрать общий круг, оставив только слоган, машинку, крылья и лого клуба? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти