Lubava 2 Опубліковано 6 вересня, 2011 Продам полку багажника lдля KIA SOUL - цена 700грн. тел. 0503200355 Владимир. 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Winzor 30 Опубліковано 2 березня, 2012 полка продана или нет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 3 березня, 2012 Дохлый номер, я месяц пытался ее купить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
andrey 15 Опубліковано 3 березня, 2012 Дохлый номер, я месяц пытался ее купить я тоже... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 березня, 2012 Это телефонный накрутчик, чтоли? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warrior 107 Опубліковано 3 березня, 2012 Это телефонный накрутчик, чтоли? Нет, это все лишь женщина! Нетерпеливость - это женская черта характера. Никто не ответил сразу - пошла искать другое место. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 3 березня, 2012 Я с Любой общался, но за все время так и не получил ответ, одни завтраки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 3 березня, 2012 так вроде она уже кому то продала с форума полку?нет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warrior 107 Опубліковано 3 березня, 2012 Опа-на, это мы читать не можем. Она дала объявление похоже про просьбе Владимира! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 3 березня, 2012 Тему закрываю. ТС пропал. Не будем превращать Балку в флудилку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти