kuryk 82 Опубліковано 5 вересня, 2011 Привіт львів"яни!! Ігор, Вова - запропонували мені те, що я хотів у Вас і попросити - весільний соул-кортеж!!! Я так подумав...подумав з Юльою і ми додумалися до такого(ПРОГРАМА МІНІМУМ ОПИСУЄТЬСЯ): 9-15 виїзд двох соулів ( один мій, другий - клубний) з вул. Левицького (всього 2 авто) 9-30 прибуття 2 авто на площу перед пам"ятником до ліхтаря вул. С. Бандери 5!! туда сюда - і мені вже треба ще один соул (ЧЕРВОНИЙ маєбути 100%) в ньому поїде наречена!!!(всього 3 авто) 10.20 - виїзд з вул. С.Бандери і прямування до церкви Пресвятої Євхаристії (домініканський собор) 10-45-11,30 вінчання!!!Фактично потім - залишається моя машина і мені треба мінімум крім моєї - ще одну клубну тачку!!!( всього 2 авто)- в нас фотосесія треба трошки поїздити до 15,30 і в цей час виїзд з центру в ресторан!!!!16-00 пибуття в ресторан!!! З мене велике ДЯКУЮ, ШАШЛИК_МАШЛИК - а все інше домовимось в процесі!! Зголошуємося: 1.kuryloff 2. 3. 4. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 5 вересня, 2011 Я ЗА. Тільки от 2-3 машини це не кортеж, це випадково зустрілися на дорозі. Машин 6 - 8 це вже ближче до істини, а крім того можна поповнити не тільки весільний фотоальбом, а й клубний. Львів'яни зголошуємося! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 5 вересня, 2011 (змінено) (ПРОГРАМА МІНІМУМ ОПИСУЄТЬСЯ): Зголошуємося: 1. kuryloff( без нього не получитьтся ) 2. yura 3. 4. Змінено 5 вересня, 2011 користувачем kuryloff Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 5 вересня, 2011 Соуловоди з сусідніх областей ВЕЛКАМ. Дайош 40 соулів в кортежі і попадання в книгу рекордів Гінеса! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 5 вересня, 2011 Соуловоди з сусідніх областей ВЕЛКАМ. Дайош 40 соулів в кортежі і попадання в книгу рекордів Гінеса! Якщо так, то kuryloff ніколи не розрахується Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IGORLOZ 2 Опубліковано 5 вересня, 2011 Якщо так, то kuryloff ніколи не розрахується Меценатство ще ніхто не скасовував. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IGORLOZ 2 Опубліковано 5 вересня, 2011 Зголошуємося: 01.Червоний 1. kuryloff( без нього не получитьтся ) 2. yura 3. 4. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 5 вересня, 2011 Зголошуємося: 1. kuryloff( без нього не получитьтся ) 2. yura 3. IGORLOZ 4. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 5 вересня, 2011 Із задоволенням приєднались би до весільного кортежу. Але 700 км перти в один край... Спробую поспілкуатися на цю тему з хозяйкою машини. Якщо офіційно запросиш на весілля - то буде краще Якщо дасть згоду - то буде й білий Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 5 вересня, 2011 Взагалі то з Києва до Львова 550 км, по дуже добрій дорозі. Не напрягаючись їхати 6 годин (в мене рекорд 4.5 години бо йшли ремонти дороги і приходилося зупинятися), для соуломаніяків в сам раз, я кажуть "для бєшеной сабакі трі кіломєтра нє круг". P.S. я мав на увазі сусідні області (Франківськ, Тернопіль...) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 5 вересня, 2011 Взагалі то з Києва до Львова 550 км, по дуже добрій дорозі. Не напрягаючись їхати 6 годин (в мене рекорд 4.5 години бо йшли ремонти дороги і приходилося зупинятися), для соуломаніяків в сам раз, я кажуть "для бєшеной сабакі трі кіломєтра нє круг". P.S. я мав на увазі сусідні області (Франківськ, Тернопіль...) Так Київська область теж сусідня :lol: Майже... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 6 вересня, 2011 Зголошуємося: 1. kuryloff( без нього не получитьтся ) 2. yura 3. IGORLOZ 4. veg ( на зустрычы обіцяв, що він буде)5........................ 6............. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 7 вересня, 2011 Взагалі то з Києва до Львова 550 км, по дуже добрій дорозі. Не напрягаючись їхати 6 годин (в мене рекорд 4.5 години бо йшли ремонти дороги і приходилося зупинятися), для соуломаніяків в сам раз, я кажуть "для бєшеной сабакі трі кіломєтра нє круг". P.S. я мав на увазі сусідні області (Франківськ, Тернопіль...) ТРЕБА? БУДУ!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 7 вересня, 2011 Але в мене чорний соул!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 7 вересня, 2011 Якщо є можливість - було б супер!!! Зробили б фотосесію автопробігу!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 13 вересня, 2011 Шановні учасники автопробігу!!!! Розпорядок дня: 8-30 - приїжаємо до мене за адресою К.Левицького, 68 паркуємося навпроти будинку... я з дружбою буду вас чекати - і по прибуттю- почнемо прикрашати ваші машини.... 9.00-9.10 - виїзд і прямування згідно наступного маршруту(весільний автопробіг містом) Левицького – пл. Соборна - пам.Галицькому - пр. Свободи – Оперний – пр. Свободи – пр.Шевченка - Саксаганського – Франка – Вітовського – Коперніка – С.Бандери. в 9,30 прибуття - потім в 10.10 виїзд до домініканського собору за маршрутом: С.Бандери - Коперніка - пам. Д. Галицькому - Винниченка - Руська - Федорова під костел!!! Після вінчання з 11,30 - в мене фотосесія, а потім я і ІгорЛоз - прямуємо з 15,30 у ресторан!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 вересня, 2011 Если бы не отпуск - я бы с вами -)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 13 вересня, 2011 Шановні учасники автопробігу!!!! Ігор, Юра, Вова Розпорядок дня: 8-30 - приїжаємо до мене за адресою К.Левицького, 68 паркуємося навпроти будинку... я з дружбою буду вас чекати - і по прибуттю- почнемо прикрашати ваші машини.... 9.00-9.10 - виїзд і прямування згідно наступного маршруту(весільний автопробіг містом) Левицького – пл. Соборна - пам.Галицькому - пр. Свободи – Оперний – пр. Свободи – пр.Шевченка - Саксаганського – Франка – Вітовського – Коперніка – С.Бандери. в 9,30 прибуття - потім в 10.10 виїзд до домініканського собору за маршрутом: С.Бандери - Коперніка - пам. Д. Галицькому - Винниченка - Руська - Федорова під костел!!! Після вінчання з 11,30 - в мене фотосесія, а потім я і ІгорЛоз - прямуємо з 15,30 у ресторан!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 13 вересня, 2011 учасники кортежу, не забудьте тількт помити машинки...свято ж буде як ні як.))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 16 вересня, 2011 В тему до завтрашнього кортежу: http://www.fishki.net/comment.php?id=96406 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти