Tarasuk 6 Опубліковано 23 листопада, 2011 А може на Буковелі на вихідні якось пересічемося. Це був би зачьотний виїзд на лижі, там і шашлики є де посмажити, і дров в лісі повно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 23 листопада, 2011 Можна и на Буковель.Лыжный сезон вже стартанув? (у мене на машині краще виходить їздити чим на лижах) Можна и в Яремче на банош)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 24 листопада, 2011 kuryloff можна і на Львів якщо підтянеться нормальна делегація з Франківська. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 24 листопада, 2011 Можна і на Львів! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 24 листопада, 2011 у львові як правило нас 4, але маю надію ще +2 львівських буде!!!!!Зі Львова максимум 6 буде!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 24 листопада, 2011 Треба Франківських соуловодів розрухати...) в лічку трохи раніше були відправлені повідомлення (для ів-фр),подивимся як воно буде. ну і як варіант можна на нейтральній території)) можливо якось так щоб і Чернівці підтянулись ,Ужгород бачу проявить активність Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 30 листопада, 2011 Фа-Фа срібному соулу на виїзді з міста Коломия Фа-Фа ява браун номер 1483 біля аеропорта Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 8 грудня, 2011 Привіт чорному соулу на майдані Шептицького з номерами 0441 ) "Агітлистівка" на вітровому склі від мене) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 13 грудня, 2011 who is АТ 0777 АС чорний кольцо вул.Чорноваола 17-година? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 16 грудня, 2011 Фа Фа "апельсину" на вул Першотравнева) "Душенька" це ти? В любому випадку привіталсь :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 29 грудня, 2011 Сьогодні відбулась зустріч людей з душою )) нажаль не всі змогли прибути зустріч була перша..але все було мега ГУД)))всім хто явився дякую! соррі за якість...) на задньому плані біля оранжевого соула (під знаком обмеження швидкості 10км) за нами шпигував ще один соул)))Шкода що власник так і не зявивися)))за тих 30-40хв які ми прощалися з одноклубниками. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 29 грудня, 2011 Земляки - пятерка! У нас тоже было 4 машины на третей встрече! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Tarasuk 6 Опубліковано 29 грудня, 2011 А чого ж мене не почекали? :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 29 грудня, 2011 А чого ж мене не почекали? :) Тебе чекаэмо другого! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 29 грудня, 2011 угу,заїзжай 2-го так як і казав.То вже буде міжміська зустріч...))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 30 грудня, 2011 Всім привіт! Я добрався без пригод! Фа-Фа чорному в 20.45 припаркованому на Січових Міхурців Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 30 грудня, 2011 ооо Вітьок...УРА! З приїздом на рідну землю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 20 березня, 2012 фа фа Ванільному соулу в суботу), Чорному біля Бизона) ну и велкам ще одному соулу Чорному МІДу якщо не помиляюсь.. Сьогодні в примусовому:)))порядку було "затримано" і запрошено до клубу чорного соула за кермом Ліля) приємно познайомитись,обмінялись телефонами на наступній зустрічі чекаєм! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sasha 21 Опубліковано 15 липня, 2012 фафа нарешті першому соулу на дорогах ів-франківська якого я побачив з клубною наклейкою чорний соул 1922 (субота орієнтовно 12 година біля Пасічної) who is ?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 16 липня, 2012 фафа нарешті першому соулу на дорогах ів-франківська якого я побачив з клубною наклейкою чорний соул 1922 (субота орієнтовно 12 година біля Пасічної) who is ?? ФА-ФА!!! То був я!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти