Gradus 9 Опубліковано 22 липня, 2011 Сам працюю на сервісі і вот сталось довго очікувана покупка SOUL я просто буду викидувати всілякі фотографії і все дечого шо робив вже несфотографую але описати можу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 22 липня, 2011 це невеликі маніпуляції які я робив з фарами шоб не бавитись з світлом ксенонами і прочим я взяв фари хелла зняті з автомобіля MERSEDES GL 450,розбив і витягнув звітти дві лінзи з шторками (з дальнім) бо як каже досвіт китайські комплекти лінз деколи вилітають, а саме клинить шторка і дальнього нестає Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 22 липня, 2011 добавлю ше фотки шоб всі зрозуміли цокль лампи D2S Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 11 лютого, 2013 Наступнідії поставив Розпорку на перед набагато краще стало передок став звязаніший і гармошку відпрацьовує так як треба 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 11 травня, 2014 Вот шо новенткого прикупив Я ше правда поставив задні дискові гальма но я їх сфоткаю пузніше Тормоза вже поставив, а пружини на цьому тижні Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 16 грудня, 2015 Дуже хотів шось зробити з пружинами тому попались мені H&R -30мм прийшлось робити проставку в токаря шоб рліренс не пропав поведінка переду стала краша, а от зад прийшлось поміняти на оригінал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gradus 9 Опубліковано 16 грудня, 2015 Проблему з пружиною вирішував покупкою H&R -30мм перед пристроїв за допомогою проставок а зад всештаки залишив оригінал недавно замінив задні амортизатори на KYB GAS-A-GUST повний гас як виявилось трохи поспішив бо провівши консультацію з Віктором (пружини) виявилось шо тільки 729 серія мені підійде буду пробувати Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти