Marvin 0 Опубліковано 6 годин назад У мене є гараж, який я купив цього літа, і зараз там трохи хазяйную. В принципі коли прибрав там стало нормально, можна і з хлопцями в карти пограти) От тільки питання, що придумати із освітленням? Бо там висить звичайно лампочка на переносці, вона псує весь вид) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IvanPs 0 Опубліковано 6 годин назад В мене теж крутий гараж, де можна спокійно ввечері покрутити машину або і з друзями посидіти. Кілька років я шукав такий варіант, щоб купити. І коли купив, то зробив все так, як давно хотів. Тож, у мене все дійсно круто) Стосовно освітлення, то я купував хороші, польські бра на стіну https://bulb.ua/bra/ . Обрав саме це освітлення, бо зимою, коли на даху лежить сніг, то на стелі гаража конденсат, і якщо вішати якийсь світильник на стелю, це небезпечно. Тож у мене таке освітлення із двох сторін, мені дуже зручно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Marvin 0 Опубліковано 6 годин назад Видно ви дійсно давно хотіли мати власний гараж і продумали все до найменших деталей. Я чесно кажучи, навіть про такий варіант не думав. Ну але і лампочка на переносці мене не влаштовує) Тож буду міркувати Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти