VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 апяць спим.......... хр.....хр...........:lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 2 червня, 2011 Не, не спым, работаем!!!муза как приходит - надо её хватать за все, хде хватается - и яботать!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 !!!муза как приходит - надо её хватать за все, хде хватается - и яботать!!! маняГ!!!!!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 2 червня, 2011 маняГ!!!!!!!!!!!!! Звали? Вот он я!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 2 червня, 2011 а шо такое??? :spiteful: :spiteful: :spiteful: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 2 червня, 2011 а шо такое??? :spiteful: :spiteful: :spiteful: Та кнаписал же, шо НАш ЧиЛаВеГ!! все гуд значит!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 2 червня, 2011 Та кнаписал же, шо НАш ЧиЛаВеГ!! все гуд значит!! то шо всё ок я итак знаю... что-то мне опять хочется куда-нибудь в теплые страны, а лучше острова... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 а шо такое??? :spiteful: :spiteful: :spiteful: каГдила ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 Звали? Вот он я!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 ... что-то мне опять хочется ... ненасытная вы барышня.!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 2 червня, 2011 ненасытная вы барышня.!!!!! есть такое... :girl_blush: :girl_blush: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 2 червня, 2011 ненасытная вы барышня.!!!!! Ща придет СНЕЖИКовый чОловеГ и всякие "домагивания" и шЮтки прекратит Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 есть такое... :girl_blush: :girl_blush: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 Ща придет СНЕЖИКовый чОловеГ и всякие "домагивания" и шЮтки прекратит так эта.......... я в "домике" миня низзя.... хай луче............тебя "прекратит" :lol: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 2 червня, 2011 так эта.......... я в "домике" миня низзя.... хай луче............тебя "прекратит" :lol: Меня тоже низзя Хто ж тогды за ХлуДырками (слово на части НЕ ДЕЛИТСЯ! ) присматривать буит Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 2 червня, 2011 Парочка, которая больше всего любит приключения - это водка и жопа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 2 червня, 2011 я с вас нимагу... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 Меня тоже низзя мы проведем рЭферендум и быстро найдем нового админа :p вон Игорку со Львову.............у него невеста/свадьба........... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 2 червня, 2011 водка и жопа найдИ 10 отличий! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
СНЕЖИК 0 Опубліковано 2 червня, 2011 Ща придет СНЕЖИКовый чОловеГ и всякие "домагивания" и шЮтки прекратит так! шо вы тут базары хреновые поразводили... я имела в виду что хочу в теплые края... а вы уже поперекручивали... извращенцы... :parting2: :parting2: :fool3: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти