kuryk 82 Опубліковано 26 травня, 2011 Так склалось, що гаражі, коло яких я паркувався і в яких знаходилася автомийка, де я вже на протязі 7 років мию свій автомобіль - попали під знос і на їхньому місці зведеться житловий будинок!!!! Отож у мене питання: я сам живу у центрі міста - район зооветеринарної академіі - район вул. Пекарської...... Де можна в нас у Львові добре, без тижневого запису і не за шалену суму грошей помити автомобіль???? я мився повний фул як сусід взагалі за смішні гроші - по 30 грн розумію, що такої ціни я не знайду, але хочеться, щоб і добре помили мене!!!!!! Підскажіть мені хтось щось!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
the end 22 Опубліковано 26 травня, 2011 Проблему з мийкою вирішую пивом. На всіх мийках куди доводилося заїжджати миють хреново, причому ціни всюди різні від 35 до 75 грн. Але я знайшов вихід, на мийку приїжджаю з двома пляшками хорошого пива, кажу як помити і зразу віддаю пиво. Результат - фантастичний, чуваки бігають як з моторами в задниці, відтирають навіть найменші плямки (ті шо мухи роблять ). Останнього разу мені не тільки колеса почорнили, навіть коврики в салоні. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 26 травня, 2011 і де ця мийка? і скіліки ти крім двох пив заплатив їм ще?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maectpo 0 Опубліковано 29 травня, 2011 Подписался. А какое пиво ок? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vladykx 0 Опубліковано 5 липня, 2011 Є мийка на Липинського, біля Занзібару. Вчора мився - досить добре помили. Працюють цілодобово. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти