Перейти до змісту

Vexler

Користувачі
  • Постів

    24
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані Vexler


  1. До уваги всіх одноклубників!

     

    Ми виконуємо найскладніші ремонти та вирішуємо будь які неполадки обладнання Вашого автокондиціонера/клімат-контролю незалежно від марки та моделі авто.

    Дуже якісно та на професійному рівні здійснюємо заправку кондиціонера Вашого авто.

     

    003r.jpg

     

    Колектив AUTOCLIMAT завжди готовий Вам допомогти! Найкраще поєднання ціна/якість у Західному регіоні!

     

    Просимо звернути Вашу увагу на широкий спектр послуг нашого підприємства:

     

     

    Діагностика

    Діагностика - це необхідна процедура перед проведенням ремонтно-відновлювальних робіт та заправкою системи кондиціонування автомобіля, яка проводиться безкоштовно.

     

    На цьому етапі визначається наявність фреону в системі АС, герметичність системи та справність вузлів.

     

    У випадку недостатнього тиску газу або його відсутності, проводимо пошук місць розгерметизації. Як правило, це - місця з`єднань трубопроводів, ущільнювачі, сальники валу компресора, конденсатор, тощо.

     

    При незначному витоку в системі - застосовуємо інший метод із застосуванням спеціального барвника, який проявляється в ультрафіолетовому світлі.

     

    Для проведення діагностики використовується спеціальне обладнання та інструмент.

     

     

    Заправка

    Заправка кондиціонера, як правило, є завершальним етапом у відновленні роботи системи кондиціонування. Вона займає найменшу частину часу порівняно з попередніми етапами (діагностики та ремонту).

     

    Заправка проводиться за допомогою сучасного обладнання з використанням екологічно чистого фреону марки R-134а, який відповідає міжнародним стандартам.

     

     

    Компресори

    Здійснюємо ряд ремонтних робіт з різними видами компресорів АС, забезпечуючи їх належне функціонування.

     

    У багатьох випадках, при незначних поломках компресора, можна обійтись дрібним ремонтом і заміною деяких частин. На відміну від переважної кількості сервісів, які пропонують заміну несправного компресора на інший, ми виконуємо роботи по відновленню працездатності компресора, з заміною та ремонтом його частин.

     

    Роботи виконуються кваліфікованими спеціалістами за допомогою спеціалізованого обладнання, з використанням запасних частин відомих світових виробників.

     

    Продукція

     

    Ми забезпечуємо наших клієнтів широким асортиментом сучасної, надійної та якісної продукції відомих світових виробників, а саме:

    -компресорами АС

    -трубопроводами

    -радіаторами

    -фільтрами-осушувачами

    -фільтрами салону

    -підшипниками компресорів кондиціонерів

    -гумовими прокладками

    -запасними частинами компресорів (сальники, ущільнення, набори прокладок, вніутрішні частини)

    -інструментом

    -обладнанням та розхідними матеріалами.

    На наших складах в наявності запасні частини до більшості компресорів АС та різні комплектуючі до кондиціонерів.

     

     

    Також здійснюємо ремонт радіаторів всіх типів до будь якого автомобіля!

     

     

    Наші контакти:

    м.Львів вул. Шевченка, 311 б

    тел. моб.: (067) 672-79-35; (063) 732 11 66

    тел.: (032) 243-35-73

     

    Наш сайт: http://www.autoclimat.lviv.ua/


  2. Одне діло пропонувати надійну СК, а друге діло тутв всякими бадяжними талонами замануху роблять шарашки, які нічого не платять, від яких потім нормальні люди-потерпілі мучаються, бо нічого заплатити не можуть. Це хіба правильно? пропонувати послуги СК,яка систематично не платить?


  3. Androll +10000 Вже остогидло чути примітивні заманухи від галімих кантор!

    Sergius хватить тут людям впарювати шарашку. В "Країни" вже ліцензію забирали більше 3 раз. Можливо вони ще Вам для цивілки безкоштовного водія замовляють. Люди будьте розумні. Про які талони, знижки 50% може бути????

     

    zra, я в Брокбізнесі працюю з 2009 року у Львові, тому радий що задоволені сервісом! ;)


  4. виплачує маю наувазі з боєм і гемороєм вприципі як і всі.

    Повірте не всі СК погані. Просто тільки одиниці працюють зразково, а близько 90% просто тримаються на плаву. Але оскільки таких більшість, тому й складується враження, що все так погано в нас і що страховий ринок такий недорозвинутий.


  5. В рейтингу рівня виплат за 2011рік Рідної взагалі немає (це враховуючи ТОП-100 :unsure: ) По преміях аналогічно.

    http://forinsurer.com/ratings/nonlife/11/12/10/

     

    Дуже слабенька компанія, за рік в неї клієнтів десь як в 1 хорошого відділення Брокбізнесу в якомусь районному містечку :)


  6. Серйозно одноклубники. Не подумайте,що я просто бакланю конкурентів,але мені стає шкода людей,які не можуть отримати рокам виплати, чи от останні події Добробут позбувся ліцензії, Українська Екологічна страхова таким же слідом пішла. Вексель в 2009р. обанкротився. Перед ним в 2008р Страхові традиції.

     

    Я особисто з 2009р. працюю в Брокбізнесі (у Львові) і задоволений, що політика компанії спрямована на виплати і нічого в стратегії не змінюється. Не було жодних нарікань: це при тому що виплати не на 1-2тис грн, а йшла мова про викрадення авто, тотал і тп. Цивілки не раз спрацьовувавли в моїх клієнтів (мах збиток був 34тис грн)

     

    Тому всім раджу перед укладанням навіть банальної цивілки спочатку подумати в якій СК її оформляти і проаналізувати чому є шарашки, які всім знижки -30% - 50% просто так роблять)) Хтось скаже, а яка різниця, якщо й так не мені платитимуть (чисто українська натура :biggrin: ) , але подумайте, що буде якщо всі стануть по такому ж принципу купляти автоцивілки - ймовірність попасти на шарашку просто височезна! А ще всім наголошу: тарифи на ОСЦПВ у всіх СК однакові! Якщо поліс вартує 500грн стандартно, а хтось каже, що зробить за 300 - це брєд!

     

    Всім зеленого свтіла!

     

    П.С. Реальний факт: зі 200-300 страхових компаній (чи скільки їх там є на ринку) в Україні зразково працюють не більше 10 СК.


  7. Якщо хочете мати проблеми з виплатами страхуватись треба в:

    Экспресс страхование

    Вусо

    Каштан

    Арсенал-страхования

    Оранта

    Гарантія

    Міська страхова компанія

    Нова

    Статус

    Універсальна

     

    Взагалі рекомендую перечитати статтю,яка реально відображає ситуацію на українському ринку

    Моторне (транспортне) страхове бюро України назвало страхові компанії, на якість послуг яких більше всього скаржаться водії.

     

    Як мовиться в звіті МТСБУ, текст якого мають в своєму розпорядженні «Коментарі», за 2011 рік більше всього скарг від потерпілих поступали на такі страхові компанії: «Астарта», «Велта», «Гарантія», «Європейський страховий альянс», «Інкомстрах», «Інтерполіс», «Крона», «Міська страхова компанія», «Нова», «Гостра», «Статус», «Каштан», «Український страховий стандарт», «Укрнафтатранс», «Універсальна», «ХДІ страхування», «Юнівес».

     

    За якістю регулювання збитків найгірші результати показали: СК «Альфа-гарант», «Альянс Україна», «Астарта», «Європейський страховий альянс», «Інкомстрах», «Каштан», «Міська страхова компанія», «Нова», «Гостра», «Український страховий стандарт», «Універсальна»

     

    Страхові компанії «Інтертрансполіс», «Лема», «Оранта», «Страховий капітал», «Український страховий будинок» згоди на публікацію показників не дали.

     

    Також рішенням уповноваженого органу було припинено ліцензію СК «Добробут». Оцінка показників діяльності проводила серед 83 страхових компаній, членів МТСБУ.

     

    Згідно з рішенням МТСБУ, інформація про показники діяльності страхових компаній оновлюватиметься щокварталу.

     

    Як повідомляли «Коментарі», згідно інформації страхових компаній, в 2011 році в Україні найчастіше потрапляли в ДТП автомобілі марки Skoda, Toyota і Ford, а лідерами по угонах стали Daewoo, Toyota, Lexus. У рейтингу за вартістю ремонту перше місце займає BMW, Mercedes - на другому і Audi - третє місце.

     

    http://www.avtobazar.lviv.ua/news/show_2111/

×
×
  • Створити...