Перейти до змісту

Авторизація  
iron_eagle

В Лондон на Соуле

Рекомендовані повідомлення

Истрия путешествия пришла к концу - во вторник я вернулся домой в Украину. Дорога назад заняла 4 дня (2800+ км). Итог всего: по Великобритании прошёл 6000+км, ездил по Англии в основном, но получилось посетить и Шотландию. Отказов у машины не было никаких (только светодиодная лампа ДХО стала моргать - но она уже больше 2х лет стояла! Сегодня заменил). Обслуживал/осматривал перед выездом и сразу после приезда. Дороги на трассах Украины уже почти как в Европе (проехав, грубо говоря, от Шотландии до Одессы два раза могу сравнить)) ).

  • Like 2

Поділитись повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти

Крута поїздка) Тільки зараз через бамп теми помітив її, перечитав і сподобалась історія, дякую що поділились) Я так розумію, що в Англії видали робочу візу, а по ній через всі кордони починаючи з нашого вдалось безперешкодно проїхати?

З.І. А там мінікуперів багато?))
 

Поділитись повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти

Дякую за коментарій та питання.

Віза в мене була особлива (можете вважати, що дипломатична), але минулого року її перевіряли лише на польско-українському кордоні та безпосередньо на британському кордоні. Коли подорожуєте Європою, то кордонів там не відчувається - тільки по знаках можна помітити, що в‘їхали з однієї країни до іншої ))), а документи ніхто взагалі не дивиться (навіть самих прикордоннів постів не має, можуть лише поліцейське авто стояти). На зворотному шляху мене перевіряли лише французи перед посадкою на паром, потім вже в Польщі та відповідно в Україні.

З.И. Так))) Вісім років тому я мешкував неподалік від одного з заводів, де їх збирають (м. Свіндон). Але там їх не було більше, ніж в інших містах. Взагалі, їх багато, але не на стільки, щоб можна було б сказати, що їх більше, ніж інших марок авто )

Поділитись повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
Авторизація  

×
×
  • Створити...