Перейти до змісту

Луос

Користувачі
  • Постів

    12
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

2 Репутация

Інформація

  • Ім'я
    Геннадій
  • Стать
    Мужчина
  • Місто
    Київ
  • Авто
    Soul `13 DiMT

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. Привіт.
    Готуюсь до невеличкого ТО
    Soul AM 2013 1,6 CRDI / КПП6 
    Свічки розжарювання
    Втулки стабілізатора передні
    Ну і якщо є поради де краще це зробити, за одне ще й зазозри клапанів перевірити/регулювати (якщо потрібні прокладки якісь для цього - теж додай) 
    Дякую наперед

  2. Привіт.

    Фаркоп вже тю тю, чи чекає поки я дозрію?

    1. abagnyuk

      abagnyuk

      чекає. а ты на каком этапе дозревания? :)

  3. У вас дилема - це автомат - соул. Дизельний двигун дуже добрий, та й автомат у Кіа теж ходить нормально, але або Соул дорестайл, або якщо бензиновий - то вже, мабуть, краще розглядати не соул....., або дружина таки "подружится" з механікою - тоді рестайл 6ти ступка відмінне рішення. Що стосується налаштувань двигуна - як на мене, Соул один з найкращих "тренажерів" як їздити на механіці, за умов, що вирішена або ще не настала проблема ходу педалі зчеплення. Тому маєте вирішити для себе ці питання. Що стосується кольору - на жаль в доброму стані машин не так і багато на ринку, а тому колір, та і комплектація будуть для вас останнім питанням, якщо будете ретельно підбирати авто. З більш менш живих авто, що довелось подивитись останнім місяцем - це PMка (після 13го) дизель білий автомат Черкаси - але цінник 14 тис, чорний з Кропивницького району (Світлодарськ начеб то) і чорний з Білої Церкви. Всі були в авторіа. Вдачі у пошуку.
  4. Не знаю що ви віднесли до "допущення" і до завальцювання, менш з тим я ж і написав що маю експеримент, а не готове рішення.... Побачимо, напишу відверто рано чи пізно. І навіть коли щось наварювати, завальцьовувати і взагалі робити - важливо ж і руки,які то роблять. Бо часом прості дії деякі руки роблять так, що результат буде будь як до тієї "звезди", що починається на Пі.
  5. @zra те що вони витримують - це все має бути в площині термодинаміки. А от трубка, що не фіксована "намертво", бо конус зїдено часом, чи корозією, чи і тим і тим - призводить до фізичних навантажень, які з часом її зношують. Плюс вода, пил, бруд потрапляють в зазори між конусом і плашкою і тією ж вібрацією і корозією погіршують стан. Сенс зварювання - не герметизація, а фіксація з'єднання трубка-плашка. А всі вібрації і коливання двигун-радіатор має гасити шланг всією своєю довжиною, а не з'єднанням з гумовим кільцем. Ну то ви мабуть то все і так знаєте.
  6. Прийнято. Просто у мене з "опонентом" по гумовому ущільненю схоже саме в іншій площині погляди збігаються і це об'єднує. Але згода з тим що "клоунаду" слід виносити за дужки форуму. Дяк за терпимість і толерантність.
  7. @Androll от вся цяцька з соулом та і з сідами, а якщо їдуть за кіа, то не сідають в беху, в тім що тикають не в обд2, а у ЕМ11 роз'єм. Трохи далі за зчепленням лівійше стоїть...... Ну так від людей в темі ;) У мене ще по ходу і кольори проводів не збігаються з мануалом. Три червоних, між собою не дзвоняться, один живлення. А ЕМ11й все на місці (поки що), і CANи всі і решта. ;)
  8. @Androll Та наче для "професійних" крадіїв - то не проблема перепіновані. Ба більше якщо і робити щось з "блокуванням" колодки ОБД - краще вже на сигналізації рвати цифрові кабелі, що йдуть на ОБД. ІМХО - виключно гемор власнику.
  9. Думаю що 2012 рік без змін в цьому питанні, але у мене 7-15 порожні. Ані K-Line, ані CAN H/L.... Дякую за схему, зранку подивлюсь що там до чого.
  10. Та да, саме з жЬІгулів, і бу-шне - перевірене часом ;) Якщо трубка не зафіксована стало на своєму місці - то скільки б гумове кільце не вартувало і навіть було б не зеленське, як на фото - воно має лишень ущільнювати зазори між зафіксованими металевими конструкціями. Ну як клоун має лишень веселити у призначених для того місцях. А якщо клоун не на своєму місці, чи той, кільце між не фіксованими поверхнями - то питання часу як довго воно там буде тертись. Але певно не весь відведений на то термін, доведеться міняти. Я не знаю що саме зробив майстер, але поки не зафіксував плашкою трубку як єдине ціле - не заспокоївся. Час покаже. Принаймі мені достатньо його гарантії, що якщо саме в цьому місці "випшикає" - наступний фреон буде його коштом.
  11. Не знайшов пошуком, тож поки нова тема. Все почалось з того що мій перший, потім другий і потім друга третій OBD сканер (Launch) не змогли прочитати мого Soul AM 1.6 CRDI MT6. Ті самі "приблуди" на іншому Соулі, правда 11го року, але все одно рестаїл - чудово читають авто. Можливо далеко не все, але бодай певну інфо витягують. Викрутив фішку і "подякував офіціалам", що хоча б 4/5 з 16 ноги не поміняли місцями, або не кинули на 7/15 ноги. У мене ж і 2-10, 6-14 і 7-15 клеми порожні. Провода перетикнули в інші роз'єми. Тепер питаннячко - хто може сказати по кольорах проводів який куди має іти в оригіналі? або де можливо схему глянути? PS не здивований що так роблять офіціали, вже не вперше стикаюсь. Здивований що не знайшов теми відповідної. Перший продаж автівки Рівненським автодилером - піііііііі.....
  12. Доповідаю. Майстер одразу в штики сприйняв мову за "підварити" фланець. Але оглянувши місце де ущільнюється - категоричності поменшало. Реально конус фланцю і конус трубки "зїлися" достатньо. Штатне гумове кільце піджати на перший час можливо, але є ризик, що вібрація і подальша корозія + якщо кондиціонер під навантаженням вийде на 10-12 бар - від фреону в системі лишиться "пшик". Вирішили поекспериментувати. Він поки "натягнув" ширше кільце, щось підшаманив і при тестуванні система тримає 16 бар тривало без натяків на "стравлювання". До осені поїжджу, звісно якщо раніше не стравить, а потім домовилися помити систему, компресор і вирішити як бути далі. Так що поки експеримент триває.
  13. Так, тут саме гумове кільце має ущільнювати, а не зварювання з фланцем. Але схоже за конструктивом гумове кільце ущільнює на фланець. Завтра подивимось що майстер порадить. Попередньо відмовився варити, сказав, що правильне кільце, руки і трохи часу і буде Ок і не на місяць.
×
×
  • Створити...