Перейти до змісту

vermat

Користувачі
  • Постів

    53
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    2

Весь контент vermat

  1. Продам 2 комплекти пружин. Стокові і підсилені (максимально високі і жосткі ). Ціна - 1500 за 2 комплекти. тел. 063-647-26-05
  2. Добрався в коморі і до своїх пружин. Отже, спочатку стояли стокові - звичайно просіли - на фото чорні. Потім трошки поїздив на червоних підсилених - хард роківська серія (ставили на стольнику). І потім поставив фобос за 800 грн пара. В результаті найбільш сподобалися фобос.
  3. Настав час і мені продати свого Соула. Купував майже 3 роки тому. За час експлуатації замінив задні пружини - 2 рази. Минолого року замінив передні амортики з пружинами. Авто в хорошому стані, часто іздив на досить далекі дистанції, одного разу аж до Будапешта подорожував. Хороше тонування, металевий захист мотору і 2 комплекти резини. https://auto.ria.com/auto_kia_soul_26711312.html
  4. Мабуть так, до Соула був гольф 6, там здається ззаду багаторичажка. І дійсно на яамах набагато менше гальмую. І хоч в соула підвіска примітивна, але нерівності долати набагато легше, мабуть підсвідомо розумієш, що це набагато дешевше і тому ще менше заморочуєшся. Ну і від резини і профіля залежить немало.
  5. Теж підтримую, що кліренсу багато не буває))). Їздив в Кропивницький минулого тижня і відчув ціну кожного см... Ух як звучить... А якщо серйозно, виходить, що не у всіх однакові відчуття після заміни пружин. Я рік тому поставив макисмально підсилені на задню вісь. Кліринс - супер, пробоїв - жодного на будь-якій швидкості і будь-яких нерівностях, взагалі не знаю що це таке. За рік пружини трошки сіли. Але стрибки лишилися, таке відчуття що в момент стрибка задні колеса взагалі відриваються від землі :unknown: . Причому стрибає душа, тільки якщо 2 колесами одночасно перелазити лежачий поліцейський чи яму. Згадуючи установку пружин, спочатку мені ледве не поставили щось не те, потім сказали, що переплутали і винесли іншу пару пружин. Першу пару охарактеризували як "хард-рокову". Але відчуття, що і з другою переплутали. Сказати, що сильно погано - то ні, раз за рік не знайшов часу приїхати на це СТО перевірити. На рівній дорозі норм.... не колихнеться))). Тепер потрібно передні змінювати, старенькі вже, просіли, та ще й металевий захист (добротний - мабуть з 15 кг) добавив своє. Але підсилені скоріш всього не ризикну, а то ще вистрибну десь з дороги чи мосту
  6. Запобіжник протитуманок живий. Сьогодні ще раз зроблю ревізію. А що, для правого і лівого стопа різні запобіжники можуть бути?
  7. В мене теж задні протитуманки не горять, але це не так критично. А от сьогодні побачив, що не горить передній правий габарит, правий задній стоп і стоп на задньому склі. Лампочка в передній протитуманці почорнівша, куплю- заміню, а от задній стоп замінив, але не допомгло. Хтось може порадити електрика?
  8. vermat

    Ханиоти 2018

    Класна поїздка!
  9. так я тільки в Польщі і проходив кордон. При в'їзді в Словаччину та Угорщину тільки оплачував збір за платні дороги. А щодо він - коду, то при першому виїзду авто за кордон зазвичай перевіряють.
  10. Затоноване скло багажника і задні пасажирські. Передні теж, але світлою плівкою. На кордоні все швикдо, якось "по-халявські", навіть не перевіряли чи є страховка, вогнегасник, аптечка та й він код лише з тех паспорта переписали в будці за 20 метрів від машини). При поверненні в Україну лиши попросили відкрити багажник, але туди і не глянули)
  11. vermat

    Київ - Будапешт

    Давно хотів прокататися на машинці по Європі і нарешті вирвався з дружиною в тріп до Будапешта. По дорозі зупинялися в Замосці, Кракові, Кошице і на 2 дні в Будапешті. В цифрах: - майже 3000 км. - трошки більше 35 годин в машині - 6 заправок газу до повного і пів баку бензину. Найцікавіша дорога з Кракова до Будапешта через Ружемберок і нижні Татри (Словаччина): менше 400 км, але майже 8 годин в дорозі. Ціна на газ в Польщі 2.2 злотих = 16 грн, але... повного балона вистачило на 435 км (через гори і швидкісні траси), в Україні ж навіть по трасі вистачає на 350 - 360 км.
  12. Кажуть, що досить непоганий Xiaomi YI.
  13. Брати по дорученні трошки стрьомно, але можна придивитися модель\марку авто, а потім самому пригнати і офрмити на себе. В результаті дешевше буде і машинку можна найти без скрученого пробігу. Найбільш сподобалася opel insignia.
  14. Скоріш всього просто свічки зносилися. Замінив - зараз наче норм.
  15. Завтра вже в Києві буду, то зможу зчитати помилки Все банально просто, загустіла змазка в замках.
  16. Дякую) а щодо зміни авто: Соул подобається, але сьогодні був на авторинку в Луцьку, за ціну Соул є досить гарні варіанти з Європи. Душа відчула нотки зради і почала при розгоні себе вести дуже не гарно, і чек загорівся, вірніше при ривках моргає, а ще на Київ їхати
  17. Доброго дня, підкажіть будь ласка, що це може бути: Машинка ''дергається'' сіпається при розгоні, навіть дуже плавно у і горить/моргає чек енджин. Однакова поведінка на газі і на бензині. Думав, що бідна суміш на газу, але на розгін іде нормально і з газу не перкмикається навіть на 5к.обертів.
  18. Я вагаюся щодо шумо-віброізоляції передніх арок і дверей. З одної сторони - не комфортно на трасі, з іншої трошки шкода грошей, а по трасі я не так часто катаюся. Хтось може порадити СТО чи просто хорошу людину для шумки? (Як мінімум взнати актуальну ціну даного питання) Свого гаража немаю, та й не дуже щастить при самостійному ремонті - завжди щось іде не так))).
  19. Варіант цікавий, і ціна наче норм, зазвичай такі пропозиції ще характеризуються датою крадіжки з чужого авто))) А по ширині й висоті, на наш соул підходить? Затерати не буде?
  20. Яка ціна на Соул першого покоління? Цікавить ціна на повний пакет і на по-елементний
  21. Нові, що на заміну поставив). Правда нові якийсь ноу-нейм "ashika", але думаю на запланований час експлуатації авто мені вистачить.
  22. Оригінальні диски, що пережили 170 т км.
  23. Продовжую звертати увагу на моделі КІА в США, Соулів куча (навіть першого покоління зустрічаю) - а спортейджа ще жодного за 3 тижні не бачив. Видно, що для бідних америкосів КІА везе Соули, а в заможну нашу Україу, краще спортейдж поставляти. Що тут скажеш, така багата держава, що хто тут того соула візьме.
  24. Трохи не по темі, але Соул на відео гарненький
  25. Червоні пружини, амортики міняв разом з пружинами (каяба). номер/серію зараз не можу сказати
×
×
  • Створити...