Перейти до змісту

samanta

Користувачі
  • Постів

    12
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Весь контент samanta

  1. Без підігріву. Ти не питався. І, до речі, Я ДІВЧИНКА!!!
  2. Продаю вкладиші дзеркал для 2 Соулика. Оригінальні. ціна за 2 шт. 300 гривень. Телефон 098 692 15 87
  3. то така прекрасна машина, що ніяких питань і нема;))))))))))))))))))))))))))))))))
  4. про власне шрот не чула теж, але багато розбірок сьогодні підшукала в неті. завтра буду туда дзвонити. підігрів вже підшукала на Вашингтона. але подумала про то шо якшо вже буду робити підігрів, то можна зразу електрорегулювання зеркал поставити. а для того треба знайти зеркала. та і порадитися з толковим електриком пасувало б. так шо поки ше шукаю. якшо є якісь пропозиції буду дуже рада тему по зеркалах вже читала. Дякую) просто цікавлюся може хтось шось знає конкретно у Львові)
  5. Може хтось підкаже якогось доброго електрика, який розуміється на Соуликах, і шрот? Дуже дякую:)
  6. Власне я так і кажу. Люди не давайте себе дурити! Вони ставлять Вам те саме, шо ви собі самі можете поставити вдвічі дешевше.
  7. думаю шо можна порішати:) якшо сертифіковане обладнання і станція теж з всіма необхідними документами, то з гарантії не мають права знімати. вони там обнагліли. моя машина ставлю шо хочу (тільки щоб було якісне і на нормальній станції). І все буде гуд:)
  8. Всім привіт! Я також щаслива власниця Соулика) Підкажіть будь-ласка, де можна нормально якісно і не так гіпер дорого як на офіційному сервісі поставити обігрів дзеркал. ну він мені дууууже потрібен, і хотілося б встигнути до зими. перечитала тему про обігрів зеркал, але всі місця, які вони рекомендують в Києві. Чуть далековато... Буду дуже вдячна)))
  9. Чесно кажучи не розумію для чого ставити передні кріплення, і не ставити задні. Тоді вже або всі 4, або ні одного. Дуже дякую за допомогу. Напевно зупинюся на простому багажнику без рейлінгів, бо дуже високо виходить: сама соул не низенька+вистота рейлінга+висота поперечки+висота кріплення на лижі чи ровер. А так просто поперечка і кріплення. ще раз дякую:)
  10. Доброго вечора. Також маю Soul:) і дуже хочу багажник на дах. Але зіткнулася з купою проблем. Думала рейлінги, а виявляється шо в базі 2012 року нема кріплень на рейлінги ззаду (тільки спереду ) Отже залишається простий багажник. Вибір не дуже вже і великий. Вибрала Thule. Але коли купувала коврики, виявилося, що вони теж інші, бо машина випуску 2012 року. Може хтось підкаже, яка ще різниця з попередніми моделями, щоб не помилилася у виборі багажника. Буду дуже вдячна:)
×
×
  • Створити...