Перейти до змісту

yomasol

Користувачі
  • Постів

    9
  • Зареєстровано

  • Відвідування

Репутація

0 Репутация

Інформація

  • Ім'я
    Стас
  • Стать
    Мужчина
  • Місто
    Київ
  • Авто
    Feet 2x2

Відвідувачі профілю

464 перегляду профілю
  1. yomasol

    Куплю Soul

    Починаю вибирати Соул першого покоління. Якщо хтось продає або збирається продавати, пишіть. Автомат буде плюсом, але механіку теж розглядаю.
  2. Ще раз всім дякую за відповіді, можна купувати :)
  3. @Maris, вичерпно і ясно, дякую за інфу :)
  4. @wile_e, паркуватись в центрі - так, теж важливий фактор.
  5. У пари знайомих були Королли, тільки позитивні відгуки. Сам їздив пасажиром, єдиний момент - салон здавався дуже бюджетним в плані матеріалів і якимось скрипучим :) В Соул такого відчуття не було. Хоча розумію, що це дрібниці. Стосовно варіатора на Короллі - дуже корисне зауваження, дякую. Автомат для мене в пріоритеті, але механіку теж буду розглядати. По-перше, дешевше, по-друге, на автоматі не так і багато варіантів.
  6. Ну а як без суб’єктивності. Підозрюю, що мені просто Соул подобається візуально, і тому я в ній шукаю більше плюсів, а в інших машинах - мінусів. Так, для мене вартість обслуговування - один з ключових факторів на користь Соул. Все-таки машина буде з досить солідним пробігом.
  7. Це добре, шум я взагалі не розглядав як фактор зі своїм бюджетом. Готовий миритись. Всім дякую за відповіді! В принципі, сумніви справді розвіялись. Час створювати тему "Куплю Kia Soul" :)
  8. Дякую за пораду з шинами, врахую. Так, з другим поколінням пролітаю. Бюджет тисяч 9-10. Друге покоління хіба що у якогось дилера з можливістю кредиту, але серйозно такий варіант не розглядав. Так, я розумію, що з обмеженим бюджетом авто в будь-якому випадку буде зі своїми мінусами. Спочатку разом з Соул розглядав щось на зразок Королли, Мазди 3, Фокуса. Читаючи огляди і відгуки, постійно повертався до Соул. Про Джук - вірю. Колись блаблакаром їхав кілометрів 350 на задньому сидінні. Не найкращі години в моєму житті. Ось саме такої жорсткості я і боявся. Якщо Соул м’якше, це вже ок. Значить, ще один голос за Соул :)
  9. Всім привіт. Збираюсь брати перше авто, і Kia Soul - мій фаворит. Бюджету вистачає на перше покоління з пробігом, і вже з наступного тижня планую дивитись варіанти, але досі лишаються невеликі сумніви. Точніше один сумнів - головним недоліком всі називають жорсткість підвіски. Минулого тижня вдалось трохи посидіти в базовій дорестайлінговій Соул, але за короткий час по нормальній дорозі сам я жорсткість оцінити не встиг, здалося, що все більш-менш норм, принаймні не так жорстко, як в Шкоді Фабії, наприклад. Можливо, хтось зможе поділитись своїми думками щодо цієї жорсткості Соул? Хочеться розвіяти сумніви :) Але водночас хочеться мати можливість посадити дружину і дитину на задні сидіння, доїхати з Києва до Одеси, і щоб після цього дружина не сказала продавати машину і їхати назад поїздом. Плюс буду вдячний за пораду щодо рестайлу/дорестайлу. Там нічого не змінювалось в плані жорсткості? Чи, можливо, рестайл став комфортнішим або навпаки?
×
×
  • Створити...